2010. július 27., kedd

Felhívás!

Szia mindenkinek!
Lenne néhány közölni valóm...:D A lényeg annyi belőle, hogy elhagyom a kis országunkat hamarosan pontosabban augusztus 10-én repülök és nem tudok pontos időt mondani mikor jövök haza és hát szóval az sem biztos hogy valaha haza jövök látogatáson kívül, de az sem kizárt persze hogy akár már két hónap múlva itthon leszek. Az oldal szerkesztését továbbra is folytatom, hiszen ti éltettek engem ti miattatok tartom fenn az írással kapcsolatos álmaimat. A fejléc versennyel kapcsolatosan annyit tudok mondani, hogy augusztus végén lesz az eredményhirdetés és addig várom a pályamunkákat már sok, szép alkotást kaptam remélem, hogy még fogok is és addig is annyit tudok mondani, hogy legyetek jók és hamarosan felkerül az újabb fejezet, de sajnos még nem tudom, hogy mikor hisz a költözés miatt eléggé fogyóban van az időm, de próbálok mindent időben feltenni remélem, hogy nem haragszotok meg rám és türelemmel lesztek még egy kicsit.

Sajnálom, hogy ennyit kell várnotok, de így alakult most ez az időszak és remélem, hogy nem fordultok el az olvasástól és a visszatérésem után is rendszeresen figyelemmel fogjátok követni az oldalam.
Ne feledjétek, hogy SZERETLEK TITEKET, ÉS NAGYON HÁLÁS VAGYOK A RENGETEG KOMMENTÁRÉRT A BIZTATÁSOKÉRT ÉS A KRITIKÁKÉRT IS.
LEGYETEK JÓK VAGY ÉPPEN ROSSZAK (AMELYIK JOBBAN TETSZIK)
Üdv.: Zsani alias Szozsa914

2010. július 2., péntek

Fejléc verseny

Szia mindenkinek!
Amint láthatjátok az oldal néhány külsőségben megújult. Szívesen várnék még néhány ötletet, amivel újíthatnám az oldalt. Illetve kihírdetek egy fejléc készítő versenyt is. A lényeg annyi belőle, hogy szívesen látnék néhány általatok szerkesztett képet az oldalon. Megadok néhány Alkonyathoz kapcsolódó szót, melyeket bármilyen formában belevihettek a képekbe. (Ezekből min. 2 válasszatok!)

  • Volturi

  • Falka (Quileute indiánok)

  • Cullen család (Bella is bele tartozik)

  • Dawn és Seth
A beérkező alkotások közül egy nyertest választunk ki, aki három féle nyeremény közül választhat.

  1. Általam készített rajz 

  2. Általam írt fejezet a Twilight saga-hoz kapcsolódóan.

  3. Egy Benina által aláírt könyvjelző
Az alkotásokat a szozsa914@gmail.com -ra küldhetitek. A téma megjelöléseként írjátok oda, hogy Fejléc verseny, illetve az e-mail, melyhez csatoljátok a képeket tartalmazza a neveteket és az állandó e-mail címet, hogy kapcsolatba léphessek veletek.
Remélem tetszik mindenkinek így is az oldal. Sok puszi!
Üdv.: Zsani alias Szozsa914