2011. január 28., péntek

2 új díj! Köszönöm Brigi Bogyónak!


Szia mindenkinek! Brigi Bogyótól kaptam két díjat is!
 Nagyon köszönöm! Imádlak érte, nagyon jól esett.
A feladatom, hogy 5 embernek küldjem tovább, amikről írnom kell egy rövidke jellemzést.
Hát bevallom, nem sok fanfiction-t olvasok, de azért majd igyekszem.
Az első hogy elmondom, hogy mivel Brigi Bogyó már kapott így neki nem tudom visszaküldeni, de nagyon nagyon megérdemelné.
Szóval, akkor kezdem is..



  1. Carly:
    Nagyon szeretem olvasni a történeteit, az egyik kedvencem az Emlékeimet keresve c. története, ami Bella és Edward elrabolt lányáról, annak visszatéréséről és elrablásának különleges, titokzatos körülményeiről szól. Megfűszerezve egy csipetnyi szerelemmel, néhol megszórva egy kis erotikával és sok sok önfejűséggel. Olvassátok el! Nagyon jó!
  2. Drusilla:
    Drusilla egy nagyon nagyon tehetséges lány, talán többen is ismeritek! Sőt biztos is! Az első kedvenc történetem tőle a Kártyán nyert szerelem, ami a Twilight korunkbeli világát egy kicsit más időbe helyezei...:P Nagyon jó, de a mostani története is egyszerűen csodás Ha a lélek összeforr címmel olvashatjátok!
  3. Allice:
    Carlisle és Aro színes történetéte Allice tollából.  A leggyerekesebb Volturi tagokról szól, de életük megváltozik. Megjelenik 2 lány az életükben és minden felborul, ami eddig megszokott volt számukra. Esme és Carlisle a világon egymást utálják a legjobban, de a végén mégis kezd kibontakozni valami.  Aro és Lili pedig szerelembe esnek már az első pillantás után. Van itt szerelem, gonoszság, boldogság, harc és minden, ami kell!
  4. Kate:
    Ellie elvesztette a húgát egy balesetben és ennek következményeként az apja elhagyja őt. Ellie szeret egy fiút aki rá se néz. Úgy érzi ez már több mint szerelem de nem érti, hogy szerethet valakit akit még csak nem is ismer. Egy nap ú elájul az iskolában és mikor a kórházban arra ébred, hogy extra képességei vannak(mint: extra hallás, szaglás, tapintás, látás, érzés) nagyon megrémül és az még csak súlyosbítja a helyzetet, hogy egyedül van evvel a nagy teherrel amit a képességei jelentenek. Olvassátok el a The Power című történetet, és megtudhatjátok mi lesz a folytatás.
  5. Bianka
    Alice normálisan éli mindennapi életét míg fel nem bukkan ő. Azután a nap után kilenc évig várakozik míg végül újra felbukkan. Ám a szerelem magával hozta a veszélyt és a bajt. Alice fontossá válik egy veszélyes embernek aminek az okát seni sem tudja. Vajon miért kell Tomnak? A The Moon Lights fejezeteiben megtudhatjátok a folytatást


Három dolog rólam:
 - Imádok blogolni!
 - Imádom a zenét, hisz az az élet, mindenhol ott van!
 - Imádom az olvasóimat!

A díjat mindenkinek ajánlom, akit eddig megneveztem és akinek a neve vagy a linkje szerepel az oldalon! :)
Köszönöm mindenkinek! Hogy olvastok! Hogy díjakkal értékelitek a munkámat! Nagyon szépen köszönöm nektek! És még egyszer köszönöm Brigi Bogyónak!

2 megjegyzés:

Kate írta...

Imádlak :) Köszi :) a lehetne vissza küldeném :) Köszi,köszi köszi :) Mikor lesz új feji?? Már nagyon várom :)

szozsa914 írta...

Szia! Ma este vagy legkésőbb holnap, elég sok dolgom volt..és nagyon sajnálom, hogy egy kicsit hanyagolnom kellett mostanság ezt a blogot..de még így is úgy tűnt, hogy minden időmben itt lógók..:D az összes barátnőm függőnek tart, szóval..ma este vagy legkésőbb vasárnap estére lesz új fejezetet. Nagyon szívesen! Puszi! Légy jó! Üdv.:Zsani alias Szozsa914